11 Ara 2019

DERSİAD’da Faizsiz Ticaret Konuşuldu

6.12.2019 Türkiye Gazetesi Haberi
DERSİAD’da Faizsiz Ticaret Konuşuldu

Dünyanın ve insanlığın ihtiyaç duyduğu “erdemli iş adamlarını” yetiştirmek, üyelerini doğru hedefe ulaştırma gayreti ile hizmet veren Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD), her hafta “Yaşayan Markalar” konferansı kapsamında ilgi çekici konuları değerlendirmek üzere farklı konukları ağırlıyor. Dersiad Genel Merkezi’nde “Mucidinden Faizsiz Finans Modeli” başlıklı bir konuşma gerçekleştiren Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, geliştirdiği faizsiz finans modelinin detaylarını DERSİAD katılımcılarıyla paylaştı.
 
Ticaret hayatının ihtiyaç duyduğu erdemli iş adamları yetiştirmek amacıyla çalışmalarını yürüten DERSİAD’ın bu haftaki konuğu Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün oldu.
 
 
DERSİAD katılımcılarıyla buluşan Emin Üstün, Türk ekonomisi için faizsiz finansman sisteminin gerekliliğini, faizsiz ticareti ve tecrübelerini anlattı.
 
Hayatı boyunca yaşadığı sorunlara çözüm aradığını dile getiren Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Geliştirdiğimiz tasarrufa dayalı faizsiz Elbirliği Sistemimiz ile insanların ihtiyaçlarını karşılayarak bu zamana kadar 150 bin kişinin ev ve otomobil sahibi olmasını sağladık. Türkiye’de önemli bir engel olan faizi kaldırarak insanların maliyetlerini azalttık ve uygun fiyata mal veya mülk sahibi yaptık. Amacımız helal yoldan insanlara destek olarak hastaneler ve okullar yaptırmak, elbirliği ile sosyal adaleti sağlamak. Helal rızıkla kazanılmış paraların anahtarlarla berekete dönüştüğünü görmek en büyük mutluluk kaynağım oldu” dedi.

DİĞER HABERLER
Tüm Haberler
EMİN ÜSTÜN HOLDİNG
Genel Kurul Duyurusu
EMİNEVİM
Eminevim BDDK Lisansını Yeni Genel Müdürlük Binasında Karşıladı
EMİNEVİM
BDDK Lisansı ile 3. Nesil Finansman Modeli Devreye Alındı