Eminevim BDDK Lisansını Yeni Genel Müdürlük Binasında Karşıladı

Tasarruf finansının kurucusu ve lideri Eminevim, Ümraniye'deki 11 katlı yeni Genel Müdürlük binasına taşındı.
Eminevim BDDK Lisansını Yeni Genel Müdürlük Binasında Karşıladı

Nisan ay sonunda BDDK lisansını alarak sektördeki intibak sürecini başarıyla tamamlayan Eminevim, uzun yıllardır Altunizade'de bulunan Genel Müdürlüğünü Ümraniye'ye taşıdı.

Bugüne kadar 200 binden fazla tasarruf sahibinin ev, araba ve işyeri sahibi olmasını sağlayan Eminevim, bu kez kendisi "yeni ev"ine kavuştu. BDDK tarafından yürütülen intibak sürecinde kurumsal yapıdan mali raporlama sistemlerine, bilgi teknolojileri altyapısından ürün yönetimine kadar pek çok alanda düzenlemeye giden Eminevim, yeni Genel Müdürlük binasında çalışanlarına tasarımı ve teknolojik donanımıyla daha üretken ve verimli bir iş ortamı sunmayı hedefliyor. Tasarruf finansının ilk adımlarını 1991 yılında atan ve bugün bir finans sektörü haline gelen modelin, yıllar içinde gelişmesini sağlayan Eminevim, Türkiye genelinde 122 şube ve 1.500'e yakın çalışanı ile hizmet veriyor.
 
Eminevim, ekonomiye sağladığı yıllık 5 milyar TL likidite ile ülkemizin borçlanmadan ve diş finansmana ihtiyaç duymadan kaynak üretmesinde, altın ve döviz cinsinden kaynakların ise ekonomiye kazandırılmasında öncü bir rol üstleniyor. Geçtiğimiz yıl ev ve araç teslimatı yaptığı aile sayısını yüzde 40 artıran Eminevim, 2022'de 50 binden fazla aileyi daha ev, araba ve işyeri sahibi yapmayı hedefliyor.

DİĞER HABERLER
Tüm Haberler
EMİN ÜSTÜN HOLDİNG
Genel Kurul Duyurusu
EMİNEVİM
BDDK Lisansı ile 3. Nesil Finansman Modeli Devreye Alındı
EMİNEVİM
Eminevim Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Nuh Suat Karataş Atandı